Dagens tävling i Eskilstuna!

Då va årets första hopptävling avslutad. De va lite blandade resultat och känslor. Cicci inledde dagen men en superfin felfri ritt i 90cm, hon kom perfekt på vartenda hinder och de såg verkligen jättebra ut! Till 100cm klassen gick de dock inte lika bra, qarmina blev trött till andra klassen, hamnade på bogarna och börja dra/springa så då fick dom en bom ner men runt kom dom iallafall. Men men de va derasförsta tävling tillsammans och jag verkligen jättestolt över dom!  :)
Min första start med Hector i 100cm kändes sådär, vi tog ut förtidigt så de blev förryckte dötid där jag bara skrittade och då blir han bara loj. Så vi rev hinder nr 4, men han kom bra på alla hinder iallafall. I 110cm klassen tog vi ut mycket senare så de blev nästan ingen dötid och då kändes det mycket bättre inne på tävlingsbanan. Vi rev hinder nr 2 pga vi kom lite nära och det va mitt fel. Resten av banan hoppade han verkligen suuuuuuupperrbra!!!! 
Bilder och film kommer antingen ikväll eller senare imorgon :)  

Träning hos Sarali!

Dagens träning va hos SaraLi pga att finntorp har fått influensa. Men iallafall, idag fick Hector och Qarmina följa med. Jag red Hector och Cicci red Qarmina och anledningen till att hon red Qarmina är för att Landia har gjort ett tandläkarbesök idag med ingrepp så hon ska inte ridas på några dagar. 
Båda hästarna såg bra ut idag och jag tycker Cicci redqarmina riktigt bra! De skall tilläggas att hon red Qarmina första gången igår! 
Vi började med att jobba lite på volt i båda varven och galoppera över en bom. Sen gick vi över till att hoppa fram påse tt honder innan vi hoppade en bana som SaraLi har ställt upp för pay and jump imorgon. Vi hoppade banan en gång lite lägre och sen hoppade vi dom delarna som inte gick så bra, lite högre och Hector hoppade sista rundan riktigt bra. Cicci fick hoppa om några hinder och det sista låg på 105cm och de hoppade dom utan problem så viät väldigt taggade/spända inför tävlingen på söndag! :)