De finaste bilderna

Varje år så fotas de på guldsporrarna och här är dom två bästa bilderna på Hector och Qarmina! :D

Bloggar ikapp!

Har varit lite dålig på att blogga på senaste tiden så jag sitter nu och bloggar ikapp och försöker komma ihåg vad jag har gjort x)
 
 

Film från tävlingarna!

Vilken tjej!

Nu är vi hemma och Qarmina har fått liniment och blivit lite masserad och nu ä hon ute i hagen med kompisarna igen! Hon va verkligen superduktig precis hela dagen idag och vår första start i 110 kunde inte ha gått bättre! :D Fick dock två små fjantpet men de va pga att hon kom lite nära på första hindret i kombinationen och på hinder nummer 5, som va en paralelloxer, gick hon iväg lite för mycket så de blev lite flackt så hon peta frambommen med bakbenen, men iövrigt så kändes hon super precis hela banan igenom och hade en glad och possitiv energi helatiden! :D
(Detta va hinder nr 2 i 110klassen)

Jag är så stolt över henne att hon inte bangade ur eller dummade sig! detta har varit ett par riktigt superbra tävlingsdagar! <3
 
(Hinder nummer 6)
 

Mot Vingåker igen!

Nu rullar vi med Lillskruttan till Vingåker igen för att debutera 110! Håll alla tummar och tår och hoppas på att det går bra! :D
 

Syskonen regerar!

Vilka stjärnor jag har till unghästar! Båda har gått felfritt i 100klassen och jag är så nöjd med båda två! <3
Jag red Hector först idag (vilket jag tyckte va skönt) och han började med att hoppa lite konstigt på framhoppningen men vi tog några språng till och då hoppade han jättefint, dock överhoppade han ganska mycket! Väl inne på banan så taggade han till lite och blev lite het men han skötte sig bra! Tror knappt att han kom bra på ett enda hinder förutom 1:an och 5:an xD
Vi kom istortsätt nära på vartenda hinder och han backade av som tusan mot sista hindret som va en kombination men då satte jag sporrarna i honom och vi kom igenom men två galoppsprång emellan xD
(Första hindret i kombinationen)
(Andra hindret i kombinationen)
De ser ut som om vi skulle hoppa 130cm x'D
(över andra hindret i kombinationen)
Men han va superduktig och va inte i bommarna en enda gång så han fick många klappar och kramar efter målgången <3
Efter att Hector va klar så satte jag mig upp på Qarmina och red ner henne på framhoppningen! Hon sprang lite väl mycket så jag fick påminna henne en del att man får faktiskt inte tågs på i 180km/h ;)
Inne på banan skötte hon sig super! Jag lät henne gå flera gånger för jag kan inte sitta och slita i henne innan varje hinder utan hon får lära sig själv att de inte går att springa så fort :)
Men vi kom runt felfritt och jag är verkligen supernöjd med både Qarmina och Hector! <3
Cicci har varit med idag och hjälp mig och mamma så hon har filmat mina ritter, dock så fick hon inte igång min mobilkamera så tyvärr så är bara halva Qarminas ritt filmad, men jag lägger in den i filmen iallafall som jag ska göra imorgon när jag kommer hem igen :)
Puss och kram!

Mot Vingåker och Guldsporrarna!

Nu rullar vi med Hector och Qarmina för att hoppa 100cm och förhoppningsvis är båda på bra humör så de ska gå bra! Håll tummarna för att de går vägen! ;)
 
 

Taggar till tävling!

Nu är båda hästarna klara inför morgondagen och fredagens tävling! Imorgon startar jag både Hector och Qarmina i 100cm klassen och de är bara Qarmina som startar på fredag eftersom jag Hector endast har tävlat 3 gånger tidigare! Fredag så debuterar Qarmina 110cm så vi får se hur de går, jag är optimistisk och tror hon kommer klara de galant ;)
 

Träning!

Dagens träninge med Qarmina gick verkligen super son hoppade inte snett alls och rev bara några gånger för att hon kom lite snabbt in mot hindren, och vi hoppade 110 på slutet eftersom vi debuterar de på fredag i Vingåker :)
Hon drog lite ibland men då lät jag henne bara gå så fick hon krascha om de skulle va så men hon stannade upp sig själv när de blev lite högre så hon får en stor guldstjärna idag! :D
 
Cicci tyckte att landia va stretig och bara bitchig men de hoppade fint och jag tyckte att de såg fint ut! Cicci ska ha mycket beröm för de fina jobb hon har gjort med Landia! för några månader sen så orkade hon knappt med en hel hopplektion pga att hon inte hade någon styrka men nu orkar hon sätta sig på bakbenen och blir inte lång efter 5 sekunder! Så mycket creed till Cicci! :D
Här är även filmen:
 

Tuna Park!

Idag har jag varit på TunaPark med ett par kompisar och shoppat lite och såklart snackat en massa skit ;) 
Haha nemen vi käkade lite lunch när vi kom dit och sen gick vi runt i alla affärer och shoppade! Jag hittade först lite underkläder på GinaTricot, sen hittade jag en jättefin klänning på BikBok:
Efter de hittade jag lite spel på Gamestop som jag verkligen inte kunde låta bli att köpa! De va 3 för 69:- så de va ju för bra för att inte köpa liksom ;)
 
Sagan om de två tornen
 Star Wars: Episode III
Narnia: Tha Lion, The Witch and The Wardrobe
Så efter att jag har skrivit klart detta inlägg ska jag börja spela så de sjunger om de! Kan va svårt att få kontakt med mig då... Haha nej men nya spel är alltid kul! ;)
 

Gott och blandat!

Hejsanhoppsan!
Förlåt att jag inte har skriva på ett tag men har haft lite fullt upp nu under midsommar och har inte riktigt orkat! De har varit midsommarfirande, träning med hästarna inför Vingåker och träffat vänner så har varken haft tid elller ork för att sätta mig och skriva! Så detta inlägg blir lite gott och blandat av hela helgen helt enkelt :)
Men men, I'm only human! Jag hade en väldigt bra midsommar iallafall, firade hemma med bästa familjen! Vi har en tradition i vår familj att det ska vara stekt strömming, öl och snaps till frukost (jag äter dock inte de, utan jag 'ter vanliga frukostmackor och dricker cider) och iår va inget undantag!
Sen brukar vi alltid ha ett "socialspikar-projekt" varje midsommar och iår blev de att bygga ett nytt däck vid lilla badhuset (bastun/fiskeboden) så nu har vi ett mycket finare och bredare däck än vi hade innan! Så där kommer jag ligga alla soliga dagar jag är hemma och bara njuta av solen ;)
De är dock inte klart för de ska byggas ut däck på sidorna av huset också så man kommer in i fiskeboden och bastun utan att behöva gå i gräset bland alla brännässlor :P
På kvällen åt hela "la Familla" middag tillsammans och de bestod av grillat med sallad och melon, mycket gott! Till efterrätt fick vi spritmarinerade jordgubbar och glass! De satt ju inte helt fel om vi säger så ;)
Idag (Söndag den 23 juli) har jag skrubbat ur hela transporten så den ska vara fin tills på torsdag då jag ska åka med Hector och Qarmina till Vingåker och tävla med dem! Tror säkert jag höll på att skura den där transporten i typ två timmar innan jag blev helt nöjd och då har jag inte skurat mellanväggen än heller... Men de får jag göra imorgon då jag har lite mera tid :)
Sen har jag även tvättat lite och städat mitt rum så de ser snyggt och rent ut! När jag städade hittade jag denna brosch som jag fick efter farmor när hon gick bort, så den sitter nu på min tävlingskavaj! snygg eller hur! :D
Imrogon kl 13 ska jag vara hos polisen i Katrineholm (nej, jag har inte gjort något dumt), jag ska nämligen förnya mitt pass eftersom jag, mamma och pappa åker till england om 18 dagar!!!! De ska bli så himla kul! :D
Efter K-holm åker jag till Flen för att träffa lite kompisar och sen bär de väl av hemåt igen :)
Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla en film innan jag somnar! 
Pusshej på er! <3

Filmen!

Träningen...

Träningen igår kändes både bra och mindre bra,i början va Hector rädd för att komma nära de andra hästarna under övningen som vi gjorde så jag fick inte riktigt igenom de jag ville... Men sen när vi började hoppa lite mer individuellt så kändes det bättre! :)
Sista gången jag hoppade så låg de största hindret på 105 cm och han hoppade verkligen jättefint över de! De bådar gott inför Vingåker nästa Torsdag! Eftersom jag tävlar på en Torsdag nästa vecka så kommer jag få ändra mitt träningsschema lite så jag hoppar Hector på Måndag och Qarmina får hoppa på träningen på Tisdag (behöver mest hjälp med henne eftersom de inte har känts så bra den senaste tiden...)
Anledningen till att jag inte hoppar Hector på tisdagen är för att jag vill att han ska vila och inte göra så jobbiga övningar två dagar innan tävlingen så han har energi och är glad :)
 
(dålig bild jag vet men de är tanken som räknas!)

Idag blir de träning!

Idag ska jag, Julia, Hector och Pasquale åka på träning för bästa SaraLi (http://slv.blogg.se/)!
Så får vi hoppas på att allt går bra och att både Hector och Pasquale skönter sig ;)
Ska be mamma filma så de kommer upp en film imorgon någongång på förmiddagen :D
 

Fick hem lite saker idag!

 
 

En bra dag!

Idag ahr verkligen varit en bra dag! För jag har nämligen varit och provjobbat på Sparreholms Hästcenter som stalltjej och, asså jag skojar inte, fyf*n vilka vackra stallar de är där, och TYST! :O
De va så himla harmoniskt och skönt att jobba hela förmiddagen! På eftermiddagen fick jag rida ut med en av tjejerna och de är verkligen fina ridvägar där :)
Efter sparreholm så åkte jag till Malmköpings camping och spelade vollyboll med bästa vännerna och käkade lite glass! ^^
 
 
Sen åkte jag hem och när jag väl hade kommit hem så fick jag ett sms från Jessika som sa att vi skulle kolla på skräckfilm hemma hos edward så jag ska snart åka dit efter att jag har bytt om lite :D

För 5 år sedan!

Idag för exakt 5 år sedan kom världens sötaste lilla krabat till världen, nämligen min älskade lilla prins! :D
Hector Berlioz Wdh:
Han föddes mellan kl 15 och kl 16 på eftermiddagen och tidigare på morgonen hade jag fått tydliga order från båda Mamma och Syster Andréa att kolla till blivade Mamma Lady minst en gång per halvtimme, eftersom dem skulle åkte till södertälje och hämta en soffa!
Men Pappa och grannen va hemma så jag hade fått order om att ringa till dem om Lady skulle börja föla, så jag ställde alarm för varje halvtimme och gick och kollade henne!
Runt kl 15.00 va jag uppe för att kolla till Lady och jag orkade inte gå ner till stora huset igen så jag stannade kvar upp vid gamla stallet, som ligger precis vid banan, och va med min dåvarade granne Linnea Swärd (http://linneasward.blogg.se/)! Runt kl 15.20 kollade jag ut genom stalldörren för att kolla om jag såg Lady någonstans.... och de gjorde jag... Men de va något som inte såg riktigt rätt ut?! Hon hade börjat föla!
Så jag slet upp mobilen ur fickan och ringde pappa... Inget svar!! Ringde till grannen... Inget svar där heller!!
Jag börjarde bli lätt panikslagen! Jag ringde till mamma och hon svarade så hon lugnade ner mig och pratade mig igenom vad jag skulle/kunde göra och när jag och Linnéa va påväg ut genom hagen så kom även grannarna (Håkan och Karina) ut för att hjälpa till!
Allt gick helt som de skulle och efter c:a 20 minuter efter att lille Hector va född kom mamma och Andréa hem, Pappa kom efter en stund med lite handdukar så vi skulle kunna bära in honom till stallet!
Allt gick verkligen jättebra och de va helt stressfritt för både Lady och nyfödda Hector! Dagen därpå skilde vi på dem en stund för att Hector skulle få igång sitt tarmsystem och även de gick super!
För dem som inte visste de så Hector lite av en filmstjärna! När han va två veckor gammal så va han med på en filminspelning för tt tyskt filmteam som spelade in en serie i sverige, och de va väldigt utmattande för mitt lilla hjärta! 
(Bild från inspelningen på Ålspånga)
Men han nu är han ju inte så liten längre! Han har verkligen vuxit upp till en riktig stilig, charmig och gullig kille!
Man kan ju undra vem han är mest lik? 
Pappa Hip Hop?
Eller Mamma Lady?
För mig kommer han alltid vara min älskade lilla Hector Berlioz Wdh som tog mitt hjärta med storm! <3
 

Ett par underbara dagar!

Jag har verkligen haft ett par underbara dagar, de finns inget som kan beskriva hur glad jag har varit och såklart fortfarande är!En vacker dag kanske jag skriver varför jag är så glad ^^ <3
 

En liten beställning!

Jag va liiiiiite olydig och beställde hem lite saker från Fyndiq.se ^^
 
En FM-sändare så jag kan lyssna på min musik jag har i Iphonen i bilen! (har velat ha en sån länge men aldrig hittat någon)
(liten bild jag vet) Och så beställde jag ett iphoneskal men öppnare på! Smartaste ever jue! :D

Bättre sent än aldrig!

Här är filmen! Orkade inte sätta mig och fixa den igår men nu är de gjort iallafall :)

Galopp!

Nu har jag och Hector varit ute på en lite galoppsväng på åkern och de gick riktigt bra faktiskt! Han tog för sig bra när jag sa åt honom att springa (de är viktigt att han gör de) och han lyssnade fint på mina förhållningar när jag sa åt honom att sakta ner lite :)
Jag tycker att de är så underbart att galoppera på åkrar som ligger i träda för de växer alltid högt gräs där då som man kan galoppera igenom :D
Qarmina har jag inte ridit idag, hon gick så pass hårt igår på träningen så henne rider jag ett ordentligt dressyrpass på imorgon på förmiddagen så tar jag Hector på eftermiddagen om de inte regnar förståss :)
 

En snabbis till Nyköping!

Kom nyss hem ifrån nyköping efter att ha lämnat in bilen på söderbergs (motorn har låtit lite konstigt och de visade sig vara en slang som satt lite löst) och varit på stan med min bästaste "lillasyster" Fanny ^^
Vi gick först och käkade på Chili nam nam och efter de gick vi på stan en stund :)
Jag hittade lite underkläder och ett set med champangerosa örhängen:
Ganska nöjd med mitt köp! ^^
Men nu ska jag hoppa ut till stallet och träna med Hector, skriver sen om hur de gick!
 

Hon är tillbaka!

Qarmina va så himla duktig idag på träningen! Hon drog sig inte till vänster en enda gång! Tror verkligen att Anna (equiterapeuten) fick till det när hon va ute och behandlade Qarmina! :D
Dock så drar hon precis lika mycket som hon gjorde förut men nu behöver jag inte koncentrera all min energi på att hålla henne rak över hindren när vi hoppar!
De såg också väldigt fint ut för Cicci och Landia! Cicci har verkligen gjort ett superjobb med den "lilla" traktorn, så nu orkar Landia mycket mer och hon kan sätta ihop sig jättemycket nu! tror aldrig jag har sett henne så bra som hon är just nu! :D
 

Guldsporrarna!

Nu är Qarmina och Hector anmälda till guldsporrarna! Hector ska bara gå på torsdagen i 100klassen eftersom han inte har sån tävlingsvana än och Qarmina ska starta 100klassen på torsdagen och faktiskt starta sin första 110 på fredagen så får vi se hur de går :)
Nu ska jag och Cicci göra iordning Qarmina och Landia för träning med bästa SaraLi ^^

Träningen upplagd!

Nu har jag gjort träningsschema för både Hector och Qarmina! Så nu ska träningen komma igång på allvar!
Såhär ser mitt schema ut!
Så idag taggar jag träning med Qarmina och så ska jag hoppa lite med Hector hemma :)
 
 

Happy!

Så glad och full av energi som jag är just nu har jag inte varit på länge! Nu känns det som om allt börjar falla på plats!
Happy days are here again <3
 

Happy!

Så glad och full av energi som jag är just nu har jag inte varit på länge! Nu känns det som om allt börjar falla på plats!
Happy days are here again <3
 

Student!

Idag är det student som gäller för mig!  ska åkka hemifrån vid 10.30 och kommer att komma hem i natt någon gång ;)
Dagens kommer att se ut på detta vis:
  • 11.00 är det konsert/tal/stipendieutdenling i kreativa stråket
  • 13.00 är det utspring för alla studenter!
  • runt kl 15 drar jag till den första studentmottagningen som är Matildas
  • runt kl 16 vidare till Ciccis mottagning
  • Hem och byta om och hämta förfriskningar inför kvällens förfest på "Groggisbussen" 
  • Runt kl 17 till sista mottagningen som är Michelles
  • Se till att vara inne i flen till 19.30 då bussen kör igång! :D

Så detta kommer istortsätt vara min dag!

tänk att det va ett år sen jag sprang ut, åkte flak och blev redlöst full på min student.... saknar min studentdag så jävla mycket!

 

 

Från träningen i tisdags!

Ledsen att jag inte har lagt upp filmen tidigare men jag har varit lite upptagen och inte riktigt orkat... Men här kommer den iallafall! :D

Qarmina har fått massage!

I onsdags hade vi en equiterapeut som heter Anna ute hos oss som kollade igenom Qarmina och rättade till lite saker på henne! De visade sig att Qarminas vänstra höft va framskjuten 5 cm längre än det högra och de tror både jag, mamma och Anna att de kan bero på att hon hade patellaupphakningar som 2-åring men efter en timmes massare och lacer så va hon jämn och fin :)
Hon hade även en spänd muskel i höger bog så den masserade Anna lite extra mycket för att den skulle släppa! Sen hade hon lite gallor i bakknäna så efter massagen lacrade Anna lite extra på knäna ör att de skulle släppa och mamma (som kände på hennes knän både innan och efter behandling) tyckre att det blev stor skillnad :)
Så nu ska vi hålla lite kontakt med Anna och kanske ta ut henne igen för att kolla igenom Hector, Landia och Qarmina igen (om de behövs)  :)

Har inte orkat!

Tjolahopp! 
Ledsen för dålig update men har inte riktigt hunnit med eller orkat blogga! Så detta inlägg får bli för både onsdag och torsdag! :)
Jag jobbade ju i onsdags istället för Jennie (som förövrigt tog studenten idag, Grattis Jennie! :D) och jag jobbade bara halvdag vilket va väldigt skönt! Efter jobbet åkte jag hem till Matilda för att hjälpa henne med håret inför hennes bal och jag måste säga att jag blev ganska nöjd :)
De blev en fiskbensfläta med blommor i håret! Sen kom Jenna (en tjej från Australien som va utbytesstudent under 2011 i estet), efter en stund kom även Jessika och Michelle! Så jag och Jessika hjälpe alla tre att göra sig iordning inför balen :)
Jag och Jessika åkte till hedenlunda och kollade lite och fotade dem vi kände, sen åkte vi in till flen och köpte pizza ;)
Sen tog onsdagen slut :)
Idag (torsdag) har jag faktiskt bara jobbat halvdag och jag kanske kommer göra de imorgon med! Hästarna har börjat gå ute på nätterna och då blir de inte lika mycket att göra i stallet :) Och eftersom jag bara jobbade halvdag så smsade jag Batman (jessika) och frågade om vi skule hitta på något! Så istortsätt hela eftermiddagen har jag och Jessika legat i solen och bara njutit ;)
Sen har jag hunnit fixa alla grattiskort till några studenter vars mottagning jag ska gå på och nu gör jag inte så mycket mer än att chilla life :)
(Bild från när jag och jessika solade idag) ^^
Nu ska jag hoppa upp till min säng och sova eftersom jag jobbar imorgon! Puss och godnatt på er! <3

Träning på G!

Jag och mamma sitter nu i bilen påväg till finntorp som vanligt! Vi har pojkarna med oss i transporten och dom va jätteduktiga att lasta idag :D 
Vi lastade Pasquale först och han stannade bara till i en millisekund och sen gick han på! Hector gick bara rakt på helt själv (eftersom Pasquale redan stod i transporten) så båda får en lite guldstjärna innan träningen ;) 
Så nu hoppas vi på att de fortsätter vara duktiga på träningen! Tagga! ^^

Måndag va de ja!

Idag har varit en lugn måndag! Trodde först att jag skulle vara ensam i stallet men kom sen på att Ellinore skulle jobba idag så jag slapp vara själv! Så har tagit de så lugnt som möjligt idag för att orka med resten av veckan :D
När jag kom hem skönk jag ner i soffan framför tv:n och väntade på Cicci, sen när hon kom tog vi in Hector och Landia och red ut dem en sväng :)
Jag ska ha Hector på träningen imorgon så därför jag tog honom idag (cicci har fullt upp nu inför bal och student så hon hinner tyvärr inte...) Så de blir jag och Julia som åker denna vecka igen med Hector och Pasquale! :)
Jag fick även min Falsterbo-tröja idag! Den sitter som en smäck och är så himla snygg! :D
Nu ska jag faktiskt studsa upp till min säng och kolla på en film och sova (big surprice)! Puss <3

Helt slut!

Jag är precis helt slut! Stannade i Gnesta tills 18.30, åkte hem och va hemma en timme senare, sen kom Cicci och Sammie ut för att rida och jag red med! Red Qarmina en liten sväng, gick in och åt och sen gick jag upp, hoppade ner i sängen och nu ligger jag här och försöker skriva detta inlägg utan att somna! Att festa två dagar i rad sätter sina spår men de va verkligen såååååå värt de! :3
Imorgon är de jobb som gäller så ska upp vid kl 6 som vanligt, och sen jobbar jag hela veckan då jag ska ta Jennies onsdag eftersom hon har ändrat schema nu inför studenten! På lördag blir de BIG Ass-party eftersom de är studenten i Flen! :D
Men nu ska jag sova! Puss och Godnatt! <3

10 timmars sömn!

Jag somnade vid kl 2.30 inatt och har sovit enda fram tills nu! De va så sjukt skönt så de fanns inte! Snart blir frukost och efter de ska vi åka till ett badställe och spela lite vollyboll! Ska bli så jävla kul! :D
De va två år sen jag spelade vollyboll och de va när vi va i Malaysia i april 2011 så de kommer nog gå som de går! Men de ska bli fett skoj iallafall! ;)
Vi hade de jättetrevligt igår (även fast de regnade)! Vi spelade rockband (typ guitarhero), drack öl/cider och chillade life och när klockan va typ 22 drog vi till Ishallen i Gnesta där de tydligen skulle vara fest och j****r va folk de va! x)
Sen va vi där i några timmar och sen drog vi hem och sov! tror aldrig jag har sovit så gott i hela mitt liv! :3
Men nu ska vi upp och käka lite frukost, skriver kanske ikväll igen! Puss <3

Hej från Gnesta!

Jag har precis kommit till Gnesta och såklart började de regna när jag åkte hit... Men jag är inte bitter för de! De gick bra att fixa Matildas hår och vi hittade en frisyr som passade både henne och klänningen :)
Men nu måste jag dra för mina vänner väntar på mig! Skriver imorgon för jag kommer inte ha tid resten av dagen! Puss hej! <3

Ölbrännboll!

Ölbrännbollen... in a word AWESOME! Jag åkte till jessika innan för att lämna bilen hos henne (jag har sovit här inatt) sen åkte vi till flen och hämtade upp lite pizza och sen drog vi till parken vid vårdcentralen där vi (studenterna 2012 spelade ölbrännboll förra året! Sen började vi dricka och heja på spelarna! :D
Förra året så slog vi (NV-Estet) SP (samhällsprogrammet) så de bara skrek om de men iår så vann SP... men men de va kul iallafall och vi drack på ;)
Vid typ 22.30 (kommer in ihåg riktogt när) drog vi hem till Edward och efterfestade till klockan blev 01.30, då drog jag och Jessika hem till henne för att sova! Jag la huvudet på kudden och sov som en stock tills klockan blev typ 9, de va såååååå skönt :3
Jag och Jessika sitter nu på hennes balkong och äter frukost som består av bagetter med ost och gurka, päronsaft och vattenmelon! bästa frukosten jag någonsin haft asså! :D
Juste innan vi käkade frukost så va vi på en bakluckeloppis på heden här i Malmköping och jag hittade ett par vita benlindor för 20:- från Showmaster! De va 4 lindor och två av dem va inte ens använda och dem andra två hade max blivit använda en gång! Världens bästa kap eller vad! :D
Snart ska Jag åka till Matilda för att hjälpa henne och kolla vad hon ska ha för frisyr till balen på onsdag så får vi se hur de går, efter de ska jag faktiskt åka till Gnesta och träffa lite kompisar så mina planer på att slappa resten av idag och imorgon blev lite ändrade men mot de bättre ;)
Nu ska jag åta upp min frukost och njuta av solen tillsammans med min bästa vän! <3