Godmorgon!

Hej och Godmorgon!
Idag komer det nog inte hända så mycket, har redan varit ute med Hector på en morgontur och även hoppat honom lite hemma och de kändes super! Jag hade ställt upp en oxer och ett räcke med varsin bom framför och 5,5 meter emellan, de är menat att de ska vara lite trångt så hästen får stycka ihop sig lite :)
Hector va iallafall mycket duktig och lyssnade fint på min tempoväxlingar! Sen fick han gå ut i hagen med Pasquale och Qarmina, som förövrigt ska åka med på träningen ikväll :)
Hector, Pasquale och Qarmina har fått stå inne inatt (och ska fortsätta stå inne resten av veckan) eftersom Hector och Qarmina ska tävla på lördag. Jag brukar alltid ställa in dem kanske 2 nätter innan tävling men eftersom både Hector och Qarmina är liiiiiiite tjocka så får dom stå inne varje kväll denna vecka fram tills på lördag så dom går ihop lite ;)
Nu ska jag upp och mocka ur stallet och göra iordning inför ikväll, plus ta ur en box eftersom de snart är dags att börja ta in alla hästarna från sommarbetet så måste vi skura och göra lite fint i stallet :)
Kommentera inlägget här: