Första klassen...

Första klassen gick ju sådär... Qarmina kändes helt åt skogen och lyssnade inte alls på mina förhållningar eller på min skänkel så vi fick ett nerslag och ett stopp... Hector gick jättebra han lyssnade fint för både hand och skänkel men vi kom alldeles för bra in på andra hindret så han blev lite flack i bakbenen och petade en bom, men jag är supernöjd med honom :)
De gick super för Cicci och Landia i första klassen! Dom gick dubbelnolla men blev tyvärr inte plaserade, men att gå nolla på sin första tävling med Landia är riktigt bra! de va några språng som blev lite "kajko" men Landia hoppade fint och stort och kom runt hela banan! :D
Men en sak... de va 9 hinder i grunden... ska man verkligen ha en så lång bana på denna nivå, Hector va helt slut när han kom ut ifrån banan! I en 95cm-klass brukar de max vara 7-8 hinder, de kanske inte låter så mycket med ett hinder till men för alla unghästar blir det väldigt jobbigt! Och Hector har ändå ganska bra kondition och styrka, men men de är som de va och de blev som det blev! Nu laddar vi till nästa klass! :)
Kommentera inlägget här: